FORSIDE
  PROFIL
  REFERENCER
  SERVICE
  MATERIEL
           UDLEJNING
  ENTREPRISER
  ENERGI
           RENOVERING
  SOLCELLER
  BYGGEPLADSEN
  GAZELLE
           VIRKSOMHED
  JOB HOS OS
  KONTAKT
  LOGIN

PROFIL


Tømrerfirma til både stort og småt – og med 30 år på bagen…

Tømrermester
Erik Jensen har drevet eget firma i Vinderup i over 30 år – de fleste år fra den nuværende adresse på Stationsvej 11 – 13.
I 2003 kunne firmaet holde jubilæum som selvstændig, og der er sket meget siden den beskedne start som enkeltmandsfirma for 30 år siden.


Efterhånden
, som opgaverne er blevet flere og større, er der nødvendigvis blevet ansat flere medarbejdere.
I dag er der omkring en halv snes ansatte i firmaet, som har travlt med små og store opgaver – ikke alene i Vinderup kommune, men også i omegnskommunerne.

Gennem årene er der udlært adskillige nye tømrere i firmaet - tømrermesteren har altid set det som en dyd, at uddanne nye folk indenfor faget, og har derfor konstant 2-3 ”knaldhamrende” dygtige lærlinge i sving.

Firmaet
satser på solidt kvalitetshåndværk til aftalt tid og pris og beskæftiger sig med alle former for byggeri – såvel nybyggeri, omforandringer og renoveringer.
Firmaet er naturligvis tilsluttet BYG Garanti – ordningen. Såvel private kunder som landbrug og industri er at finde i firmaets kundekartotek, og desuden løser firmaet ofte opgaver for det offentlige, typisk på skoler og i institutioner.
De administrative opgaver klarer Erik Jensen og hustruen Lene i fællesskab.


Jeg håber at besøgende på denne hjemmeside, vil kigge under linket referencer og se , hvad vi går og laver. Der er desværre kun plads til en lille del af vores arbejde, men vi har efter bedste evne taget det mest relevante med. Hvis der er evt. spørgsmål angående vores firmaprofil eller andet, er De velkommen til at tage kontakt enten via telefon eller e- mail.


 N
YHEDER
Tømrermester Erik Jensen APS
Copyright 2007 Ej-byg.dk - Udviklet i samarbejde med ResenNet